Czinege Vendégház


Nyelv / Sprache

 


ReklámAjánlataink

A Tisza-tó és környéke rengeteg elfoglaltságot és érdekességet biztosít az ide látogatóknak. Szeretnénk mi is néhány érdekes programot ajánlani Kedves Vendégeink számára:

Lovaglás:
Lehetőséget nyújtunk kezdő és haladó lovaglásra egyaránt. A kezdőknek ajánljuk a futószáras lovaglást, mellyel elsajátíthatják az alap technikákat. A haladóbbak számára igény szerint tereplovaglást szervezünk, melynek keretén belül bejárjuk a csodálatos Tisza-tó parti ösvényeit és a környező területet.

Csónaktúra:
Motorcsónakkal szervezünk túrákat, így a Tisza-tó távolabbi területeit is megismerhetik Kedves Vendégeink. A vadregényes, zeg-zugos vízi ösvények és a szemünk elé táruló gazdag növény- és állatvilág mardandó élményt nyújtanak!

Horgász túra:
A Tisza-tó Magyarország egyik horgászparadicsoma! Akár a víztározó, akár az élő Tisza számtalan halfajnak ad otthont. Igény esetén bemutatunk nagyszerű horgászhelyeket és megismertetjük az érdeklődőket a tiszai halfogási technikákkal.

Étterem, bisztró:
Ha a kerti bográcsozás és grillezés helyett inkább étteremben szeretnének elfogyasztani egy finom vacsorát, szívből ajánljuk a Kormorán Éttermet, ahol bő választék és kellemes kerthelyiség biztosítja a kellemes időtöltést.
A Tisza-tó Bisztróban pizzák széles választéka, gyros, hamburger, hot-dog és bőséges italválaszték várja a vendégeket!
vendégház Poroszló

vendégház Poroszló

vendégház Poroszló

vendégház Poroszló

vendégház Poroszló

Tulajdonos: Czinege Mihály (0036-70/242-5717) Czinege Vendégház - 2011.